DUÁLIS KÉPZÉS

Információ

DUÁLIS hallgatók részére

A duális képzés során a hallgatók a Grabarics Építőipari Kft. saját mérnökeitől tanulhatják meg, hogy az egyetemen hallottakat hogyan tudják alkalmazni az építőiparban.

A képzés célja

A Grabarics Építőipari Kft. célja, hogy gyakorlatorientált képzéssel segítse a jövő építőmérnökeit. Célunk, hogy ezáltal olyan versenyképes munkavállalók kerüljenek ki a felsőoktatásból, akik tudásukkal piacképes szakemberekké válnak.

Miért jó nálunk duális hallgatóként dolgozni?

 • Vállalati körülmények között szerezheted meg a gyakorlati ismereteket;
 • Legjobb szakembereinktől tanulhatsz;
 • Havi juttatást kapsz a gyakorlati képzés idejére (a szorgalmi időszakban is);
 • A diploma megszerzése után a legjobbaknak munkalehetőséget ajánlunk.

Izgalmas gyakorlatot az elmélet mellé

Megtapasztalhatod, hogy milyen összeszervezett munka kell ahhoz, hogy gördülékenyen menjenek egy építkezésen a folyamatok, hogyan irányítják a munkát a mérnökeink, művezetőink, hogyan lesz a tervek-ből kézzel fogható ház, milyen egy kotró, de akár egy toronydaru működését is láthatod közelről.

A gyakorlati idő négyféle tevékenységből áll össze:

Hol történik mindez?

Cégünk központi irodaháza Dunaújvárosban van, itt biztosan többször is meg fognak fordulni a hozzánk csatlakozó diákok. Ezenkívül van egy budapesti és egy budaörsi irodánk is, építkezéseink helyszínei országosan változóak. Éppen ezért a gyakorlati képzés helye változhat az adott félévek tananyagának és a hallgatók összetételének függvényében. Ami biztos, hogy a hozzánk csatlakozó diákok részéről elengedhetetlen az utazási rugalmasság/hajlandóság , mert A GYAKORLAT HELYSZÍNE NEM FIX ÉS ÁLLANDÓ a képzési időszak folyamán.

A kiválasztási folyamat

Mit tartalmazzon az önéletrajzod?

Az önéletrajzodban tüntesd fel a jelenlegi nyelvtudásod szintjét, az eddig elért eredményeidet (tanulmányi versenyek, tudományos/sport/művészeti munkák, eredmények) és az érdeklődési körödet. A jelentkezésedhez csatold a középiskolai/gimnáziumi bizonyítványaid másolatát is.

A jelentkezés határideje:

Az adott év nyári időszakában, a felsőoktatási ponthatárok kihirdetését követő egy héten belül. Természetesen lehetőség van félévkor is csatlakozni, ha a tanuló februártól vesz részt a duális képzésben. Előtte azonban kérjük, hogy e-mail-ben tájékozódj a lehetséges szabad helyekről. Meghatározott létszámú duális hallgatót tudunk foglalkoztatni.

Várjuk tehát a jelentkezésed, ha tettrekész vagy és nem idegenkedsz a szakmát annak fizikai valójában is megismerni. Jelentkezz, ha a diplomád mellé gyakorlati tudást is szereznél, és annak a lehetőségét, hogy Magyarország egyik piacvezető építőipari cégénél kapj kezdő gyakornoki pozíciót.

További információkért fordulj bátran hozzánk az allas@grabarics.hu e-mail címen, a tárgymezőben feltüntetve a következőket:
Érdeklődés duális hallgatóként.

Jelentkezés duális képzésre

ÖNÉLETRAJZ BEKÜLDÉSE

Jelentkezz nyitott pozícióinkra, vagy töltsd fel önéletrajzodat és jelentkezünk, ha megnyílik egy neked való lehetőség!

  NÉV*
  EMAIL CÍM*
  TELEFONSZÁM*
  POZÍCIÓ* (érdeklődési terület)
  SZAKMAI ÖNÉLETRAJZ*
  (Preferált formátum: .pdf)

  [Maximális fájlméret csatolmányonként 4.5MB]
  MOTIVÁCIÓS LEVÉL
  (Preferált formátum: .pdf)

  [Maximális fájlméret csatolmányonként 4.5MB]
  REFERENCIA ANYAG
  (Preferált formátum: .pdf)

  [Maximális fájlméret csatolmányonként 4.5MB]

  ÜZENET (nem kötelező)

  *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.