SZAKMAI GYAKORLAT

Információ

szakmai gyakorlatot keresők részére

Szeretnél egy igazán professzionális nagyvállalatnál tapasztalatot szerezni? Jelentkezz hozzánk szakmai gyakorlatra! Legyen szó akár középiskolai, akár egyetemi évközi vagy nyári szakmai gyakorlatról, küldd el hozzánk önéletrajzod ide kattintva.
Írd meg benne, hol és milyen szakra jársz, illetve milyen időtartamban keresel gyakorlati lehetőséget, továbbá, hogy azt helyhez kötve vagy bárhol országosan tudod-e végezni és mi felvesszük Veled a kapcsolatot! Kérjük, hogy legutóbbi iskolai eredményeidet is küldd meg a bizonyítványod/indexed fénymásolatának becsatolásával.

Tájékoztatunk, hogy a felvétel nem automatikus. Mindig megnézzük, hogy a lakóhelyedhez közel vagy az általad megjelölt körzetben van-e projektünk, és ha van, ott épp milyen munkafolyamatok zajlanak, valamint hogy ki tudunk-e számodra jelölni egy mentort a szakmai gyakorlat idejére. A szakmai gyakorlatnak ugyanis csak akkor van értelme, ha az segítséggel is párosul, különben csak felesleges időtöltés. Ennek a felelősségnek a tudatában tájékoztatunk esetleges gyakornoki lehetőségről és adjuk meg a végleges választ számodra.

További információkért fordulj bátran hozzánk az allas@grabarics.hu e-mail címen, a tárgymezőben feltüntetve a következőket:
Érdeklődés szakmai gyakorlattal kapcsolatban.

Jelentkezés szakmai gyakorlatra

ÖNÉLETRAJZ BEKÜLDÉSE

Jelentkezz nyitott pozícióinkra, vagy töltsd fel önéletrajzodat és jelentkezünk, ha megnyílik egy neked való lehetőség!

  NÉV*
  EMAIL CÍM*
  TELEFONSZÁM*
  POZÍCIÓ* (érdeklődési terület)
  SZAKMAI ÖNÉLETRAJZ*
  (Preferált formátum: .pdf)

  [Maximális fájlméret csatolmányonként 4.5MB]
  MOTIVÁCIÓS LEVÉL
  (Preferált formátum: .pdf)

  [Maximális fájlméret csatolmányonként 4.5MB]
  REFERENCIA ANYAG
  (Preferált formátum: .pdf)

  [Maximális fájlméret csatolmányonként 4.5MB]

  ÜZENET (nem kötelező)

  *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.