HOGYAN JELENTKEZZ?

Ha szívesen dolgoznál egy olyan munkahelyen, ahol kihívást jelentő, felelősségteljes feladatok várnak rád, és nyitott arra, hogy hosszútávon elkötelezd magad egy nagyvállalatnál, akkor a következő módon jelentkezhetsz cégünkhöz:

Kiválasztási folyamatunk

Örömmel fogadjuk önéletrajzodat, de fontos tudnod: akkor tudjuk csak feldolgozni azt, ha pontosan feltünteted a végzettségeidet, szakmai tapasztalataid pontos idősávok feltüntetésével (év, hónap), valamint elérhetőségeidet. Az „üzenet” részben megoszthatsz velünk a jelentkezéseddel kapcsolatban bármit, amit fontosnak tartasz. PDF formátumot előnyben részesítjük!

Beillesztési folyamatunk

Mindannyian voltunk kezdők új munkahelyen, ezért tudjuk, hogy egy összeszokott csapatba történő beilleszkedés nem könnyű, így új munkatársainkat több napos képzéssel támogatjuk. Az alapképzés, valamint posztraképzés során szakmailag hiteles, szervezetünk által elismert munkatársak működnek közre, akik előmozdítják az új kolléga szervezetünkbe való mihamarabbi integrációját, nyomon követik a munkakörhöz tartozó feladatok betanulását, átadják a szervezetünkkel és folyamatainkkal kapcsolatos legfontosabb információkat.

A beillesztési folyamat megtervezett, ütemezett program alapján zajlik, mely a következő három pilléren nyugszik:

A próbaidő leteltekor a tanulási időszakban megszerzett tudásról teszt formájában számot ad a munkavállaló. Ennek kiértékelésekor átnézzük beillesztendő munkatársunk csapatunkban elért eredményeit is, majd a a közvetlen vezető támogatásával kitűzzük a következő időszakra vonatkozó célokat, fejlődési pontokat.

HR tippek a jelentkezéshez

Ha szeretnél csapatunk része lenni,
böngéssz az alábbi kategóriákban a nyitott pozíciók között