MIÉRT A GRABARICS?

8 ÉRV, AMIÉRT ÉRDEMES NÁLUNK DOLGOZNI!

Stabil munkahely, megbízható munkáltató, kiszámítható, biztos háttér

A Grabarics Kft. 2023-ban ünnepli alapításának 30. évfordulóját. 100%-ban magyar tulajdonú vállalatunk a hazai építőipari kivitelezési piac meghatározó szereplője. Megbízható munkáltatóként munkatársainknak stabil bér- és juttatási rendszert biztosítunk.

Elkötelezettek vagyunk a folyamatos fejlődés, fejlesztés, megújulás iránt

Hisszük, hogy ügyfeleink és munkatársaink elégedettségét személyes és szakmai kompetenciánk folyamatos fejlesztésével, szolgáltatásaink színvonalának folyamatos emelésével vívhatjuk ki. Ezért tudatosan építjük és támogatjuk cégünk iránt elkötelezett, önmotivált munkatársaink személyes és szakmai fejlődését jövőképünk megvalósításával összhangban. Komplex, gyorsan változó versenypiaci környezetünk nyitottságot, rugalmasságot követel munkatársainktól, cégünktől. Annak érdekében, hogy lépést tudjunk tartani dinamikusan változó világunkkal, nyitottak vagyunk a kreatív és innovatív gondolkodásra, hatékonyságjavító ötletekre, ezek megvalósítására.

Munkatársaink egészsége számunkra kiemelt jelentőségű!

Tudjuk, a legjobb teljesítményt akkor vagyunk képesek kihozni magunkból, ha időt fordítunk a pihenésre, kikapcsolódásra. Ezért ügyelünk a munka-magánélet egyensúlyára, továbbá munkatársaink egészségére a Groupama Medicare egészségbiztosítási program keretében vigyázunk, ahol kollegáink különböző orvosi ellátásokra jogosultak magán-egészségügyi szolgáltatóknál. A juttatás páratlan előnyöket kínál, mint például a csupán néhány napos várakozási idő, az ellátás választható helyszíne, az ellátás színvonala az állami szolgáltatókhoz képest, illetve hogy a vizsgálatok költségét teljes egészében a szolgáltató finanszírozza.

Kiválóan szervezett vállalati folyamataink minden nap Téged támogatnak!

Hiába vagyunk meghatározó szereplői a piacnak, ha a kitűzött célok megvalósítása akadozik a szervezetlenség miatt! Szereted kézben tartani a dolgokat? Nálunk a vállalati folyamatok – a tervezéstől és előkészítéstől egészen a kulcsrakész átadásig – a vállalati élet minden területére kiterjedően átfogóan és gyakorlatorientáltan, írásban kerültek szabályozásra annak érdekében, hogy munkatársainknak mindig, minden helyzetre legyen megoldás a kezében, dolgozzanak bárhol, bármilyen területen, bármilyen pozícióban.
A hatékony munkát az online is elérhető Tudástár, illetve támogató szemléletű kontrolling tevékenysége segíti – minden nap.

Megfelelő munkakörülmények, biztonságos munkahelyi feltételek

Napjaink legnagyobb részét munkahelyünkön töltjük. Ezért fontosnak tartjuk, hogy munkatársainknak megfelelő munkakörülményeket, biztonságos munkafeltételeket biztosítsunk az építési helyszíneken is, és megadjuk számukra az eredményes munkavégzéshez szükséges legjobb eszközöket.

Közös értékek és célok alapján cselekvő, elkötelezett, megbecsült munkatársi csapat

Nagy sikereket elérni csak olyan munkatársakkal lehet, akik mindennap arra törekednek, hogy a legjobbat hozzák ki magukból. Ezért kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy munkatársi csapatunkba legjobban illeszkedő munkatársakat válasszuk ki. A személyes interjú alkalmával a szakmai kompetenciák mellett arra is kíváncsiak vagyunk, hogy pályázóinkban mennyire vannak meg azok az értékek, melyek révén együtt eredményesek lehetünk.
Év Dolgozója programunk keretében minden évben megválasztjuk és jutalmazzuk azokat a munkatársakat, akik az adott évben kiemelkedő teljesítményt nyújtottak, így kivívták munkatársi közösségünk elismerését. A 2022-es évben 16, kiváló teljesítményt nyújtó kollegánk 5 napos utazást kapott a dubaji világkiállításra.

Különböző generációk sikeres együttműködése

Cégünknél a különböző generációk tagjai eredményesen működnek együtt, így képesek vagyunk az egyes generációk pozitív sajátosságait fejlődésünk érdekében sikeresen ötvözni.
Munkatársaink hosszútávon képzelik el jövőjüket cégünknél, és munkáltatóként mi is kiemelt figyelmet fordítunk tehetségeink megtartására. Nem ritka a tíz, tizenöt vagy akár 25 éve cégünknél dolgozó munkatárs, akiknek lojalitását Grabarics Hűségprogramunk keretében minden évben pénzjutalommal és ajándékcsomaggal értékeljük.

Barátságos, támogató munkahelyi légkör

A kemény munka mellett nem vetjük meg a jó hangulatot és nem feledkezünk meg eredményeink közös megünnepléséről sem. Ösztönözzük és támogatjuk a csapatépítő programokat. Közösségépítő programjainkon, szakmai kirándulásainkon munkatársaink nagy örömmel vesznek részt.